Workshop hypopressiv trening

OPPSTARTSWORKSHOP Hypopressiv Trening

Velkommen til workshop!

Vil du få en funksjonell kjerne og bekkenbunn, som tåler livets belastning, som støtter deg når du skal løfte, løpe, hoppe og bære? Vil du finne tilbake til en kropp som føles stabil og sterk og som du kan stole på? Vil du lære en effektiv, trygg og skånsom måte å rehabilitere og styrke kroppen etter fødsel, enten det har gått 5 uker eller 50 år?

Hypopressiv Trening har allerede vært brukt i flere tiår for å hjelpe kvinner og menn med inkontinens, bekkensmerter, ryggvondt, delte magemuskler, magebrokk, nedpress/fremfall og dårlig holdning. Tusenvis av mennesker får livskvaliteten tilbake med hypopressiv trening etter å ha trodd lenge at det ikke var noe de kunne gjøre.

Hypopressiv trening er en revolusjonerende måte å få kjernen og bekkenbunnen funksjonelle igjen etter fødsel og andre belastningsskader. Det er både pust- og holdningsøvelser som vil styrke, løfte og stabilisere; det fungerer ulikt alt annet du har prøvd før. Med 10-15 minutter daglig trening kan du bli frisk og sterk igjen!

Oppstartsworkshop/Nivå 1 er en introduksjon i denne fantastiske teknikken. Du vil lære bakgrunnen for teknikken og hvordan det fungerer på en helt annen måte enn alt annet, og du vil lære både den unike pusteteknikken og 5 av de 8 stillingene i den grunnleggende serien.

Workshoppen passer for alle, i alle aldre, uansett kondisjon, men passer ikke for gravide. Ta kontakt om du lurer på noe.

Det vil være noen korte pauser ila workshoppen.

 

Nivå 2 - Denne workshoppen er for deg som har kommet i gang med Hypopressiv Trening og vil ta steget videre for å lære deg flere stillinger og få mer ut av teknikken. Enten du har tatt introduksjonsworkshopen, eller kommet i gang med nettkurset, eller du har hatt minst 3 timer med 1-1.

For å ha utbytte av denne workshoppen må du:
– Ha lært pusteteknikken
– Være kjent med de 5 grunnleggende stillingene
– Ha kommet i gang med hjemmetrening

Vi starter med å friske opp pusteteknikken og stillingene du har lært fra før. Ser på vanlige utfordringer og «feil» som kan komme i veien for en god teknikk og gode resultater. Du får hjelp til å forbedre teknikken din. Etter det lærer du nye stillinger som kan implementeres i den daglige treningen din. Vi kommer også til å gjøre litt forskjellige teknikker for å oppnå den beste effekten med treningen.

Etter denne workshoppen har du verktøyene du trenger for å bygge opp kjernen, bekkenbunnen og hele kroppen fra innsiden og ut. Du får mer ut av treningen når du gjør hele serien og det vil gi deg raskere resultater.

Workshoppen passer for alle, i alle aldre, uansett kondisjon, men passer ikke for gravide. Ta kontakt om du lurer på noe.

Det vil være noen korte pauser ila workshoppen. Babyer er velkommen selv om vi anbefaler deg å ha litt avlastning hvis mulig for at du skal kunne delta mest mulig på det praktiske (den første timen er mest teori og forklaring).

Vi gleder oss til å se deg!

Oppstartsworkshop fredag 5.4 kl. 16.30-20

Bindende påmelding - Ingen refusjon

 

 

INSTRUKTØREN:

Stine Elise Aarhaug har jobbet som yogalærer i over 10 år og er utdannet ProTrener gjennom Hyopressiv Trening Norge ®. Hun er utdannet ergoterapeut og jobber som daglig leder ved Synergi Treningssenter hvor hun har kurs og timer i Hypopressiv Trening og yoga.

2W9A6744 kopi