Workshops

Silje Vassøy

Kvinnesyklus i trening, jobb & livet

Silje Vassøy er en trebarnsmor med mange læringer og ahaer i bagasjen.

For fem år siden fikk hun leddgikt som hun fikset uten medisiner. Ihuga vilje og en evne til å sette seg inn i humanbiologi og kjemi var starten. Men som følge av prosessen så lærte hun masse om alt vi ikke kan dokumentere og kvantifisere. Blant annet hvordan vi prater til oss selv og tar vare på oss selv. Og det var grunnlaget på en coachingpraksis som til nå har hjulpet over 120 damer.

De siste to årene så har Silje dykket dypt ned i kvinnehelse, hormonell balanse og det som hun omtaler som syklusmagi. De (for mange) skjulte skattene eller superkreftene alle damer har i sin egen syklus. Og nå kommer hun og holder foredrag hos oss (Synergi) om nettopp dette.

Syklus, i trening, jobb og livet.
Hvordan pleie deg selv etter syklus og ta i bruk dine medfødte superkrefter. Hun har også kurs, medlemsportal og podcast hvor hun deler om alt dette.
Tidspunkt: fredag 10.2 kl 17.30-18.30
Pris: kr 300,-
Bindende påmelding
KWS portretter 54714 TRYKK

Foredrag ved dr. Torkil Færø

Pulskuren

Hør lege Torkil Færø fortelle om hvordan du kan bruke pulsklokken din for å få kontroll på det autonome nervesystemet. Han har skrevet boken Pulskuren - stress riktig, sov bedre, yt mer og lev lengre.

På foredraget vil han gi deg konkrete tips om hvordan du kan ta målbare grep for å bli sjef over egen helse. Pulsmålerne kan nemlig vise deg hvor godt du sover, hvor stor belastning hverdagens aktiviteter innebærer, hvor mye trening du kan tåle, når og hva du bør spise og hvor mye hvile gjennom søvn, meditasjon og andre avspenningsteknikker som kan balansere belastningene dine. Nøkkelen til å vurdere dette er pulsvariasjon/HRV, som avslører tilstanden i det autonome nervesystemet. Og kontroll over dette systemet er nøkkelen til en god helse, velvære og prestasjonsevne.

Velkommen til et livsviktig foredrag!

Fredag 27.1 kl. 17.30-18.30

Kr 300,-

Bindende påmelding

Pust, Bevegelse og Nervesystemet

Pust, bevegelse og nervesystemet

Velkommen til PUST, BEVEGELSE OG NERVESYSTEMET med Ela Stefanoff og Anne Siv Aasen

En workshop med praktiske øvelser og formidling av teoretisk kunnskap om sammenhengen mellom nervesystemet og pust.

 

Ela Stefanoff

Psykiater og psykoterapeut med interesse for yoga, pust og meditasjon og dets innvirkning på psykisk og fysisk helse.

Pusten er en selvfølge så lenge vi lever. Det er vanlig at vi ikke tenker om at vi puster og at den foregår automatisk. Pusten er mye mer enn bare respirasjon. Mer og mer forskning viser at pusten kan være et kraftfullt verktøy på veien til bedre helse og liv. Pusten brukes som et redskap i behandling av flere psykiske plager (eks. angst, traumelidelser, søvnvansker) og fysiske plager (eks. hypertensjon, IBS, smerteproblemer).

Anne Siv Aasen

Spesialpedagog og yogalærer med fordypning i ryggproblematikk og interesse for yoga som en del av et alternativt behandlingsopplegg i psykiatrien.

Når vi praktiserer yoga jobber vi med pust og bevegelse for å senke nivåene av stresshormonet kortisol. Ved å puste dypt og rolig ned i magen, stimuleres vagusnerven og det parasympatiske nervesystemet, samtidig som vi øker styrke, balanse og bevegelighet. Forskning har vist at yoga kan ha en forebyggende effekt på depresjon og at man lærer teknikker til enklere å takle livets opp- og nedturer bedre.

Tidspunkt: lørdag 18.2 kl. 11-13.30

Pris: kr 600,-

Bindende påmelding

PT6A4141 kopi

10 ukers Bootcamp med Kyle

10 ukers Bootcamp som passer for alle.

Hvis du ønsker å gå ned i vekt, bygge muskler, komme i form, så er Bootcamp for deg!

Bootcamp kombinerer styrketrening med sirkeltrening for å holde deg motivert slik at du når dine mål.

Du trenger ikke være medlem på Synergi for å delta.

 

INFO:

10x effektive PT-gruppe treningstimer

10 ukers treningsplan

Testing, ernæringsråd, alt du trenger for å gi synlige resultater.

Kun 6 deltakere på hver gruppe.

Oppstart onsdag 25.1 kl. 20-21

Pris: kr 5400,-

NB! Bindende påmelding

Informasjonsmøte og testing planlagt (mer info om dette kommer)

Foto- Tale Hendnes 2020-308 (1)

Intensiv workshop - hypopressiv trening

INTENSIV WOKRSHOP - KOM I GANG OG FÅ DET TIL MED ÉN GANG!

21.10 og 22.10 får vi besøk av Sadie Lawler som skal holde workshop om hypopressiv trening oppstartsworkshop/nivå 1 og nivå 2.

Oppstartsworkshopen er en introduksjon i denne fantastiske teknikken. Du vil lære bakgrunnen for teknikken og hvordan det fungerer på en helt annen måte enn alt annet. Du vil lære både den unike pusteteknikken og 5 av de 8 stillingene i den grunnleggende serien.

Workshoppen passer for alle, i alle aldre, uansett kondisjon, men passer ikke for gravide.

Les mer under "mer info" eller ta kontakt dersom du lurer på noe.

Tidspunkt:

fredag 21.10

Nivå 1 kl. 16-19:30 (kr 995,-)

lørdag 22.10

Nivå 1 kl. 10-13.30 (kr 995,-)
Nivå 2 kl. 14.30-18 (kr 995,-)
Påmeldingen er bindende.

 

Kurs

2W9A8488 kopi

Mor & barn

Barselyoga over 8 uker.

Vi gjør øvelser som er styrkende for bekken og kjernemuskulatur, samt virksomme øvelser for skuldre og nakke. Øvelsene passer for å koble på bekken og kjernemuskulatur igjen etter svangerskap og fødsel og intensiteten vil gradvis bygges opp slik at det passer til den enkelte.

Det blir øvelser for mor og øvelser sammen med baby. Timen blir lagt opp etter babyenes dagsform og humør og vi tilpasser og endrer underveis. Øvelsene

Oppstart mandag 16. januar kl. 11.15-12.15

Kurset blir undervist av yogalærer June.

Passer fra babyen er ca 6 uker og opp til ca. krabbealder. Du trenger ikke være medlem på Synergi Senter for å delta. Medlemmer får 20% rabatt.

Bindende påmelding.

2W9A1807 kopi

Nybegynnerkurs Pilates

Gjennom disse 8 ukene vil det bli undervist grunnleggende teknikk som er brukt i Pilates. Kurset passer både deg som er helt nybegynner til Pilates eller ønsker en grundigere forståelse, og for deg som ønsker en oppfriskning for å komme i gang igjen.

Kurset undervises av Victor og er åpent for alle. Du trenger ikke være medlem for å delta. Som medlem på Synergi får du 20%. Kurset blir undervist på engelsk.

Oppstart mandag 16. januar kl. 20-21.

Bindende påmelding.

2W9A8825 kopi

Nybegynnerkurs yoga

Nybegynnerkurs i yoga over 8 uker.

På dette kurset blir det undervist og forklart de mest brukte øvelsene i yoga. Vi går gjennom teknikk og linjering som kan virke skadeforebyggende, både på og utenfor matten. Passer for deg som har lite eller ingen erfaring med yoga fra før.

Kurset går over 8 tirsdager kl. 18-19 med oppstart 17. januar.

Du trenger ikke være medlem på senteret for å delta. Medlemmer får 20% rabatt. Send mail/PM for å få rabattkoden.

Bindende påmelding.

2W9A9031 kopi

Restorative/rolig yoga

Kurs i rolig & restorativeyoga over 8 uker. I dette kurset blir det undervist og lagt tilrette for deg som gjerne har hatt mye smerter i kroppen. Det blir vist gode pusteøvelser og avspenningsteknikker som kan brukes både i hverdagen og på matta.

Vi har begrenset antall plasser for å kunne gi god og grundig veiledning for å tilrettelegge for den enkelte. Kurset passer også for deg som bare ønsker en roligere time med fokus på pust og avspenning.

Kurset blir undervist av Stine og går over 8 onsdager kl 11.15-12 med oppstart 18. januar.

Du kan delta selv om du ikke er medlem. Som medlem får du 20% rabatt. Send mail/PM for å få rabattkoden.

Bindende påmelding.

IMG_0455

Nybegynnerkurs Hypopressiv Trening

Nyhet! Nybegynnerkurs i Hypopressiv Trening

Kurset går over 8 uker og du vil lære de grunnleggende øvelsene i hypopressiv trening. Kurset undervises av Stine og går over 8 uker.

Velg mellom 2 tidspunkter:

Oppstart onsdag 25. januar kl. 10-11

Oppstart torsdag 26. januar kl. 18.10-19.10

Du kan delta selv om du ikke er medlem på Synergi Treningssenter.

Bindende påmelding.

2W9A8825 kopi

Gravidyoga

Kurs for deg som er gravid for å kunne gi grundig og god oppfølging. Kurset blir tilrettelagt slik at det passer gjennom hele svangerskapet. Vi bruker f.eks. stol og vegg for å kunne gi ekstra støtte i stillingene når det trengs.

Det blir undervist gode øvelser for bekken og rygg, og vi går gjennom pusteøvelser og avspenningsteknikker som kan være nyttige å ha med seg i tiden frem mot fødsel.

Kurset blir undervist av yogalærer Stine og går over 8 torsdager kl. 17-18 med oppstart 19.1

Du kan delta selv om du ikke er medlem på Synergi Treningssenter. Som medlem får du 20% rabatt.

2W9A8825 kopi

Nybegynnerkurs yoga nivå 2

Nybegynnerkurs nivå 2 over 8 uker. Kurset bygger videre på nybegynnerkurset og det vil bli introdusert litt flere stillinger slik som bakoverbøyere og vridninger. Passer både for deg som har gått på nybegynnerkurs og for deg som har gjort yoga andre steder eller hjemme, men som ønsker å bli tryggere på matta. Kurset blir tilpasset nivå etter de som kommer.

Kurset går 8 tirsdager kl. 17.45-18.45 med oppstart 13.04.

Kurset undervises av June. Du trenger ikke være medlem av Synergi Senter for å delta. Medlemmer får 20% rabatt. Send mail/PM for å få rabattkoden.

Barnekurs

PT6A4359 kopi

Barneyoga | 5 - 9 år og 9 - 13 år

Barneyoga timene har fokus på lek og moro, kreativ utfoldelse og yogadans. Vi øver på konsentrasjon og tilstedeværelse, mindfullness & pusteøvelser som er tiltrettelagt de små. For den eldste gruppen gjør vi flere fysiske yogaøvelser.

Kurset undervises av Cathrine og går over 8 uker. Cathrine er dyktig på å tilrettelegge etter alder og dagsform på barna.

Oppstart onsdag 18.1

kl. 16.30-17.15 for ca 5-9 år

kl. 17.30-18.15 for  ca 9-12 år

Foreldre som ikke er medlem kan trene for halv pris på drop-in mens barna er på kurs.

120330449_168837288168653_7347122466147985105_o

Dansekurs for barn 5 - 7 år

På Synergi blir det dansekurs for barn mellom 5 og 7 år, hver mandag i 8 uker. Timene undervises av Amalie, en ung og sprudlende jente som har drevet med dans og kampsport i flere år. Det blir fengende populærmusikk, danseleker og enkel koreografi. Vi skal først og fremst ha det gøy sammen! Kanskje blir det en oppvisning i slutten av kurset. Bli med!

Kurset går over 8 mandager kl. 16.30-17.15 med oppstart 19.04.

Foreldre som ikke er medlem kan trene mens barna er på kurs for halv pris på drop-in.

PT6A4188 kopi

Yoga for ungdom 13 - 17 år

På ungdomsyogatimene vil det være fokus på yogaøvelser satt sammen i sekvenser av flyt og rolig/restorative yoga med fokus på stressmestring og pust. Øvelsene vil være både styrkende, øke mobilitet, samt at vi øver på konsentrasjon og tilstedeværelse gjennom mindfulness og pust. Passer for alle.

Kurset undervises av Cathrine og går over 8 onsdager kl. 18.30-19.30 med oppstart 14.10.