Om oss

Synergi Treningssenter ble startet med et ønske om å etablere et spennende, bredt og solid treningstilbud i nærmiljøet på Ganddal for både familier, unge og eldre. Vi på Synergi er opptatt av bevegelighet, treningsglede og -utfoldelse og ønsker å utvikle senteret sammen med brukerne.

Treningslokalet er valgt med omhu. Det tidligere Kiwi-bygget i Hoveveien ligger sentralt både i forhold til E39, Sørbøhallen, skoler og barnehager. Lokalene er store og romslige, og parkeringsmulighetene er gode.

Selv om treningen kan være av høy intensitet, er det likevel alltid rom for et roligere tempo, for en prat og en kopp kaffe både før og etter trening.

«Vi vil motivere og engasjere til god helse gjennom styrke, bevegelse og mobilitet.»

Marte Haga

Marte skal jobbe hos oss som personlig trener. Hun har vært aktiv innen treningsbransjen i fjorten år. Først som gruppetimeinstruktør, og senere også som personlig trener. I tillegg til styrketrening, har hun lang erfaring fra en rekke idretter som sykling, løping, friidrett, fotball mm. Nå som idretten er lagt på hylla, er hun glad i å være i generell god form både styrkemessig og kondisjonsmessig slik at hun kan gjøre de aktivitetene hun vil, være det fjellturer, klatring eller vektløfting.

Hovedfokuset til Marte som personlig trening er at trening skal være givende og gøy, uansett hva målet ditt er. Den beste treninga er den treninga du liker godt nok til faktisk å fortsette med over tid. Som PT ønsker hun derfor ha fokus på treningsøkter som gir mestring og glede. Sammen med kunden vil hun utarbeide treningsprogram som de føler seg komfortable og trygge på. Marte liker også godt å dele det hun har av kunnskap, slik at du som kunde skal forstå hva du gjør og hvorfor, og på sikt klare å trene godt på egenhånd.

email: marte@synergisenter.no

Oda Alexandra Michelsen

Oda er utdannet yogalærer, personlig trener og pre/postnatal coach. Med en bakgrunn innen dans har trening og bevegelse alltid vært en viktig del av livet til Oda. I 2013 fikk hun en skade som førte til langvarige smerter og perioder med fysiske begrensninger, og hun har selv fått erfare den smertelindrende effekten yoga og trening kan ha. Dette har ført til at hun har blitt en dyktig trener med god kompetanse når det kommer til å tilrettelegge yoga og trening for ulike mennesker.

Oda er opptatt av du skal finne en form for trening som er tilpasset deg; som du kan trives med og kjenne deg trygg på, samtidig som du kan oppleve bevegelsesglede og mestring.

Oda kan tilby både private yogatimer på Synergi, i tillegg til vanlige PT-timer og pre & postnatal trening.

email: oda@synergisenter.no

Victor Analuwa

Victor er en særdeles kunnskapsrik personlig trener og Pilatesinstruktør som har 16 års erfaring fra treningsbransjen i London før han flyttet til Norge. Victor har en unik kunnskap innen områder som styrketrening, sportsspesifikk trening, funksjonell trening, rehabilitering fra skade, trening gjennom svangerskap og barseltiden og Pilates.

Victor styrker kundens ferdigheter, kroppskontroll og mestringsfølelse gjennom utfordrende, effektive og inspirerende økter. Han er kjent for høy kvalitet på øktene sine og har kunnskap til å hjelpe deg å nå målene dine både dersom du er helt ny til trening, veldig erfaren eller et sted midt mellom.

 

Stine Elise Aarhaug

Stine Elise er daglig leder og yogalærer på Synergi Treningssenter. Hun er en dedikert og kunnskapsrik yogalærer med mange års erfaring, i tillegg til å være utdannet ergoterapeut. Siden sin første yogatime i 2009 har hun deltatt på workshops og yogautdanning både lokalt og i utlandet hos flere kjente yogalærere.

Det er viktig for Stine å bruke yoga på en måte som passer flest mulig, samtidig som det skal være gøy og utfordrende. Stine har jobbet mye med restorative yoga, noe som har gitt bred erfaring i bruk av yoga mot blant annet hodepine, nakke-, skulder- og ryggsmerter. Stine har undervist gravidyoga i flere år og ønsker å fordype seg i dette.

June Rasmussen

June er utdannet yogalærer og underviser flere timer yoga i uken, i tillegg til noen gruppetimer. Hun har undervist yoga i flere år og er glad i å prøve nye sekvenser med flyt og bevegelse på timene sine. I tillegg har hun mye fokus på styrke i armer, skuldre og kjernemuskulatur. June har alltid vært glad i bevegelse, dans og trening og hun er ivrig etter å videreutdanne seg innen ulike treningsformer. June har hatt mye smerter i kroppen selv og ønsker å bruke sin kunnskap til å hjelpe andre.

June er dyktig på å få folk til å føle seg velkomne og ivaretatt uansett nivå. Du vil også møte June i resepsjon enkelte dager i uken.

Kyle Farningham

Kyle har over 20 års erfaring i fitnessbransjen, men har fortsatt energien til en 20 år gammel mann. Kyle er kjent for sin energi, intensitet og kvalitet som viser igjen i treningstimene han instruerer. Han har stor tro på at for å få fremgang i hva som helst, må det være kjekt og gøy - noe som timene hans absolutt er!

Astrid Lie

Astrid er utdannet yogalærer og førskolelærer. I tillegg til å ha mange års erfaring fra arbeid med barn er Astrid en trygg og kunnskapsrik yogalærer. Astrid er varm og ivaretakende og du vil alltid føle deg tatt godt i mot, enten du er ny eller har gått lenge på yoga.
Astrid liker best å undervise restorativeyoga med fokus på stressreduksjon for å gi slipp på spenninger som kan ha satt seg i kroppen. Hun har selv erfart nytten av yoga og styrketrening i forhold til smertereduksjon.
Du vil møte Astrid både i resepsjonen på Synergi og på yogatimer.

Cathrine Mossige

Cathrine er kunstner og yogalærer som er spesielt dedikert til yoga for barn og unge. Cathrine har lang erfaring med barn da hun har jobbet flere år på skole, og har også holdt yogakurs og timer på flere av yoga studioene i distriktet. Hun har også deltatt på ulike festivaler hvor hun har hatt familie- og barneyoga.

Cathrine har en leken og positiv tilnærming på timer og tilpasser alltid timene etter dagsform & energi på barna. Hun er god på å se hver enkelt barn og er opptatt av å skape et trygt, godt og inkluderende miljø i en arena uten fokus på prestasjon.

Silje Gjerde Naalsund

Silje jobber som jordmor på Sus til vanlig, men skal ha styrketimer her på Synergi. Hun har flere års erfaring som instruktør fra tidligere og er en dyktig og inspirerende instruktør!

Silje har fokus på å skape treningsglede, og har effektive og motiverende økter. Hun ønsker å tilby timer som skal være utfordrende og gøy for alle uansett treningsbakgrunn.

«En god atmosfære er viktig for oss,
noe vi mener skaper motivasjon og lyst til å trene sammen.»