Hypopressiv Trening mor&barn

Nybegynnerkurs i Hypopressiv Trening

Dette kurset er for deg som nettopp har født, og du kan ta med babyen på timene. Det vil være begrenset antall deltakere. Du kan starte treningen 5-6 uker etter fødsel.

Kurset går over 8 uker og du vil lære de 6 av de 8 grunnleggende øvelsene i basisserien i hypopressiv trening. Kurset undervises av Stine. Kurset bygges opp slik at vi lærer pusteteknikken første uke, før vi legger på med nye stillinger fra uke til uke. Dette kurset passer ikke for deg som er gravid.

Oppstart onsdag 10. april kl. 11.15-12.15

Dersom du ikke har mulighet til å komme noen av ukene så er det mulig å delta på torsdagskveld kl. 18.10-19.10 istedenfor.

Du kan delta selv om du ikke er medlem på Synergi Treningssenter.

Bindende påmelding.

Vil du lære den mest effektive, trygge og skånsomme måten å rehabilitere og styrke kroppen etter fødsel, enten det har gått 5 uker eller 50 år? Vil du få en funksjonell kjerne og bekkenbunn, som tåler livets belastning, som støtter deg når du skal løfte ungen, løpe etter bussen, hoppe i trampolinen, bære barnebarnet? Vil du finne tilbake til en kropp som føles stabil og sterk, en kropp som du kan stole på og føle deg stolt av?

Mange kvinner sliter i åresvis med plager som underlivsprolaps (fremfall), slapp bekkenbunnsmuskulatur, inkontinens, rygg- og bekkensmerter, delte magemuskler, problemer med fordøyelsen og vonde menstruasjoner, og får bare beskjed om at sånn er det bare. Men slik trenger det ikke å være!

Hypopressiv trening er en revolusjonerende måte å få kjernen og bekkenbunnen funksjonelle igjen etter fødsel og andre belastningsskader. Det er både pust- og holdningsomprogrammering som vil styrke, løfte og stabilisere; det fungerer ulikt alt annet du har prøvd før. På kun 10-15 minutter daglig kan du bli frisk og sterk igjen!

 

IMG_0455