Nybegynnerkurs Hypopressiv Trening

Nybegynnerkurs i Hypopressiv Trening

Kurset går over 8 uker og du vil lære de 8 grunnleggende øvelsene i basisserien i hypopressiv trening. Kurset undervises av Stine. Kurset bygges opp slik at vi lærer pusteteknikken første uke, før vi legger på med nye stillinger fra uke til uke.

Dette kurset passer ikke for deg som er gravid.

Velg mellom 2 tidspunkter:

Oppstart tirsdag 2. april kl. 10-11

Oppstart torsdag 4. april kl 17-18

Det er mulig å bytte dag hvis det er enkelte uker en ikke kan på påmeldt kurs.

Du kan delta selv om du ikke er medlem på Synergi Treningssenter.

Bindende påmelding. Ingen refusjon.

Vil du lære den mest effektive, trygge og skånsomme måten å rehabilitere og styrke kroppen etter fødsel, enten det har gått 5 uker eller 50 år? Vil du få en funksjonell kjerne og bekkenbunn, som tåler livets belastning, som støtter deg når du skal løfte ungen, løpe etter bussen, hoppe i trampolinen, bære barnebarnet? Vil du finne tilbake til en kropp som føles stabil og sterk, en kropp som du kan stole på og føle deg stolt av?

Mange kvinner sliter i åresvis med plager som underlivsprolaps (fremfall), slapp bekkenbunnsmuskulatur, inkontinens, rygg- og bekkensmerter, delte magemuskler, problemer med fordøyelsen og vonde menstruasjoner, og får bare beskjed om at sånn er det bare. Men slik trenger det ikke å være!

Hypopressiv trening er en revolusjonerende måte å få kjernen og bekkenbunnen funksjonelle igjen etter fødsel og andre belastningsskader. Det er både pust- og holdningsomprogrammering som vil styrke, løfte og stabilisere; det fungerer ulikt alt annet du har prøvd før. På kun 10-15 minutter daglig kan du bli frisk og sterk igjen!

IMG_0455