Oppstartsworkshop og nivå 2- hypopressiv trening

Velkommen til workshop!

Vil du lære den mest effektive, trygge og skånsomme måten å rehabilitere og styrke kroppen etter fødsel, enten det har gått 5 uker eller 50 år? Vil du få en funksjonell kjerne og bekkenbunn, som tåler livets belastning, som støtter deg når du skal løfte ungen, løpe etter bussen, hoppe i trampolinen, bære barnebarnet? Vil du finne tilbake til en kropp som føles stabil og sterk, en kropp som du kan stole på og føle deg stolt av?

Mange kvinner sliter i åresvis med plager som underlivsprolaps (fremfall), slapp bekkenbunnsmuskulatur, inkontinens, rygg- og bekkensmerter, delte magemuskler, problemer med fordøyelsen og vonde menstruasjoner, og får bare beskjed om at sånn er det bare. Men slik trenger det ikke å være! Tusenvis av kvinner har fått livene sine tilbake med hypopressiv trening etter å ha trodd lenge at det ikke var noe de kunne gjøre.

Hypopressiv trening er en revolusjonerende måte å få kjernen og bekkenbunnen funksjonelle igjen etter fødsel og andre belastningsskader. Det er både pust- og holdningsomprogrammering som vil styrke, løfte og stabilisere; det fungerer ulikt alt annet du har prøvd før. På kun 10-15 minutter daglig kan du bli frisk og sterk igjen!

Oppstartsworkshop/nivå 1 er en introduksjon i denne fantastiske teknikken. Du vil lære bakgrunnen for teknikken og hvordan det fungerer på en helt annen måte enn alt annet, og du vil lære både den unike pusteteknikken og 5 av de 8 stillingene i den grunnleggende serien.

Nivå 2 Denne workshoppen er for deg som har kommet i gang med hypopressiv trening og vil ta steget videre for å lære deg flere stillinger og få mer ut av teknikken. Enten du har tatt introduksjonsworkshopen, eller kommet i gang med nettkurset,  eller du har hatt minst 3 timer med 1-1.

For å ha utbytte av denne workshoppen må du:
– Ha lært pusteteknikken (det vil være ok å gjøre nivå 1 samme dag)
– Være kjent med de 5 grunnleggende stillingene
– Og gjerne ha begynt å øve deg hjemme på det du har lært

Vi starter med å friske opp pusteteknikken og stillingene du har lært fra før. Ser på vanlige utfordringer og «feil» som kan komme i veien for en god teknikk og gode resultater. Du får hjelp til å perfeksjonere teknikken din. Etter det lærer du stillingene som er igjen slik at du kan hele serien med øvelser og gjennom å gjøre den kan styrke alle muskelgrupper i den daglige treningen din. Vi kommer også til å gjøre litt forskjellige teknikker for å oppnå den beste effekten med treningen.

Etter denne workshoppen har du verktøyene du trenger for å bygge opp kjernen, bekkenbunnen og hele kroppen fra innsiden og ut. Du får mer ut av treningen når du gjør hele serien og det vil gi deg raskere resultater.

Workshoppen passer for alle, i alle aldre, uansett kondisjon, men passer ikke for gravide. Ta kontakt om du lurer på noe.

Det vil være noen korte pauser ila workshoppen. Babyer er velkommen selv om vi anbefaler deg å ha litt avlastning hvis mulig for at du skal kunne delta mest mulig på det praktiske (den første timen er mest teori og forklaring).
Vi gleder oss til å se deg!
Tidspunkt:
fredag 21.10
Oppstartsworkshop/nivå 1 kl. 16-19:30 (kr 995,-)
lørdag 22.10
Oppstartsworkshop/nivå 1 kl. 10-13.30 (kr 995,-)
Nivå 2 kl. 14.30-18 (kr 995,-)
Bindende påmelding
Foto- Tale Hendnes 2020-308 (1)