Intensiv workshop - hypopressiv trening

Velkommen til workshop!

Vil du lære den mest effektive, trygge og skånsomme måten å rehabilitere og styrke kroppen etter fødsel, enten det har gått 5 uker eller 50 år? Vil du få en funksjonell kjerne og bekkenbunn, som tåler livets belastning, som støtter deg når du skal løfte ungen, løpe etter bussen, hoppe i trampolinen, bære barnebarnet? Vil du finne tilbake til en kropp som føles stabil og sterk, en kropp som du kan stole på og føle deg stolt av?

Mange kvinner sliter i åresvis med plager som underlivsprolaps (fremfall), slapp bekkenbunnsmuskulatur, inkontinens, rygg- og bekkensmerter, delte magemuskler, problemer med fordøyelsen og vonde menstruasjoner, og får bare beskjed om at sånn er det bare. Men slik trenger det ikke å være! Tusenvis av kvinner har fått livene sine tilbake med hypopressiv trening etter å ha trodd lenge at det ikke var noe de kunne gjøre.

Hypopressiv trening er en revolusjonerende måte å få kjernen og bekkenbunnen funksjonelle igjen etter fødsel og andre belastningsskader. Det er både pust- og holdningsomprogrammering som vil styrke, løfte og stabilisere; det fungerer ulikt alt annet du har prøvd før. På kun 10-15 minutter daglig kan du bli frisk og sterk igjen!

Workshoppen er en introduksjon i denne fantastiske teknikken. Du vil lære bakgrunnen for teknikken og hvordan det fungerer på en helt annen måte enn alt annet, og du vil lære både den unike pusteteknikken og 5 av de 8 stillingene i den grunnleggende serien. Du vil også få tilgang til videoer i etterkant slik at du trygt kan begynne å trene hjemme på egenhånd og teste hvor effektiv hypopressiv trening er!

Workshoppen passer for alle, i alle aldre, uansett kondisjon, men passer ikke for gravide. Ta kontakt om du lurer på noe.

Det vil være noen korte pauser ila workshoppen. Babyer er velkommen selv om vi anbefaler deg å ha litt avlastning hvis mulig for at du skal kunne delta mest mulig på det praktiske (den første timen er mest teori og forklaring).
Vi gleder oss til å se deg!
Tidspunkt: lørdag 21.5 kl. 11-15.30
Pris: kr 995,-
Bindende påmelding
Foto- Tale Hendnes 2020-308 (1)